Вход

Православен календар

„Дарувай, Господи, на Твоята Църква сила да пребъдва непоколебима от смущенията на ересите во веки веков.”

Канон на утренята, 5-та песен, тропар

Неделя Православна

Безполезно и даже вредно

 

Терористичният акт от 11-ти септември 2001 г. беше организиран от спецслужбите на САЩ по заповед на световното правителство. Днес това вече е неоспорим факт.

Известният американски режисьор Аарон Русо в интервю с Алекс Джоунс разказва за един свой разговор с представител на банкерския клан Рокфелер – член на световното правителство. В него Русо предава какво му е казал Ник Рокфелер: ”Той беше единственият човек, който 11 месеца преди катастрофата от 11-ти септември ми каза, че „ще се случи едно събитие, след което ние влизаме в Афганистан, за да управляваме тръбопровода от Каспийско море. После нахлуваме в Ирак, за да установим контрол над нефта и да устроим бази в Близкия Изток. Всичко това ще стане част от новия световен ред…”. По-късно, разбира се, се случи събитието от 11-ти септември, и аз си спомних какво ми говори той и за войниците, които ще търсят арабски терористи в пещерите на Афганистан и Пакистан. А също и че ще има война с тероризма, в която няма да има реален враг. Всичко това обаче е огромна лъжа. Такъв е просто начинът правителството да получи контрол над американците… Говорейки за войната с тероризма, Ник Рокфелер се изсмя: „Против кого воюваме?! Защо, мислиш, се случи 11-ти септември? Вярваш, че нашите служби по безопасносттта са толкова добри, че хората, извършили атентата на 11-ти септември, не могат да разбият друг самолет? Това е смешно! 11-ти септември бе осъществен от хора от нашето правителство и банкова система, за да всее страх в американците и да направи така, че правителството да върши с тях всичко, което пожелае. А също и да провокира една безкрайна война с тероризма”.

Очевидно е, че терористичните актове от 11-ти септември 2001 г. са част от грандиозен проект на световното правителство, лъжа и провокация. Те са извършени не от арабски терористи, а от американското правителство и банкерите, които са истинските виновници за гибелта на три хиляди американци.

А на 11-ти септември тази година, по случай десетата годишнина от терора над Ню Йорк, в Мюнхен ще се открие международна среща на лидерите на световните религии, държавни глави и известни дейци на културата. Конференцията ще бъде под надслов «Ние трябва да живеем в мир. Диалог на религиите и културата» и е организирана от архиепископа на Мюнхен кардинал Рейнхард Маркс и католическото икуменическо съобщество „Св. Егидий”. Срещата ще продължи три дни – от 11 до 13 септември. Конференцията ще открие германският президент Кристиан Вулф.

«Православният» модернизъм и обновленчество на срещата ще бъдат представени от Румънския патриарх Даниил, Кипърския архиепископ Хризостом II и митрополита на Минск Филарет. На това мероприятие ще присъстват и предстоятелят на монофизитите «патриарх» Павел, както и арменският католикос на Велика Киликия Арам I. Ватиканът изпраща за участие в конференцията кардинал Курт Кох (председател на папския съвет за християнско единство), Роже Ечегарай (почетен председател на папския съвет «Справедливост и мир») и Леонардо Сандри (префект на Конгрегацията на Източните църкви).

На срещата ще присъства и значителна част от немските прелати водени от президента на Конференцията на католическите епископи на Германия архиепископ Роберт Цолич, и кардиналите от най-големите европейски градове - Кресченцио Сепе (Неапол), Филип Барбарен (Лион), Петер Ердо (Будапеща) и Луис Мартинес Систач (Барселона).

Това обаче ще бъде поредното съвершено безполезно и даже вредно мероприятие, което не само няма да донесе мир на света, но само ще накара Ник Рокфелер да се усмихва, както се е усмихвал, когато е говорил за войниците, търсещи „арабски терористи” в пещерите на Афганистан, «взривили» нюйоркските кули-близнаци.

Православный крест

Превод: Васил Апостолов

Други статии от същия раздел:

module-template19.jpg

 

 

Видеоколекция

2018 04 08 15 38 03
О.  Даниил Сисоев:
В един Бог ли вярват
християните и мюсюлманите

Модернисти