Вход

Православен календар

Мигрантите са оръдие на глобалистите

 

Неотдавна написах статия за това, че разтварянето на европейските нации в море от азиатци и африканци е замислено от самото начало от архитектите на Европейския съюз и сегашният огромен поток от бежанци е част от глобалния план за унищожаване на нациите и създаване на нова смесена дегенеративна раса – раса порочна, тъпа, лишена от корени и култура. И че в това мероприятие активно участват европейските правителства, помагайки на своите народи да се разтворят в масата мигранти.

Както си му е редът, либерастите и някои казионни полупатриоти надигнаха вой, че съм бил „конспиролог” и такова нещо не можело да бъде. Но картината на целенасоченото убийство на европейските народи, за съжаление, е очевидна.

И ето че по електронната поща наскоро получих поредното потвърждение от Германия. Там нарастват преследванията от страна на държавата на всички, които не приемат заливането на страната от чуждестранци. По-конкретно, на такива се изземват собствените им деца.

Асоциацията на юристите в Германия Deutscher Anwaltverein съветва децата и членовете на семействата (в това число бивши членове – тоест това ще бъде фактор при „разделянето” на децата след развод) „да правят скрийншотове” на статии в социалните мрежи и да записват родители, които са заподозрени, че не подкрепят масовия приток на мигранти, а също и незабавно да привличат юристи, за да бъдат пресечени „некоректните възгледи” в това число и чрез лишаване от родителски права.

Разбира се, Асоциацията на юристите не е държавна организация. Но доколкото може да се съди по средствата за масова информация, тя се ползва с подкрепа от страна на държавата. И най-главното, немските юристи не биха могли да дават такива безумни съвети, ако държавната власт в Германия действително не бе започнала гонения във вид на ювенален терор срещу родители, които справедливо са възмутени от политиката на своето правителство, което целенасочено наводнява Германия с мигранти – хора чужди по вяра и етническа принадлежност, често оказващи се терористи или углавни престъпници.

Ще приведа и откъс от наскоро получено от мен писмо от Дания написано от една моя добра позната. В „цивилизованата” и „свободна” Европа срещу такива хора, пишещи подобни критични текстове, често се разгръща гонение от страна на властите, затова няма да упоменавам името и фамилията, а и важна е самата информация: 

„1) На 4 септември в датските новини по канал TV2 News водещият зададе два въпроса на кореспондентката в Брюксел (името й струва ми се е Лоте Майхеде; местно време 17:18 часа) относно дневния ред на Еврокомисията по въпроса за бежанците. Ето какво каза тя: „Въпросът за бежанците е на трето място в дневния ред. ... Въпрос номер две е въпросът за борбата с Русия”!

Дори в най-мекия си и фризиран вариант това би могло да се преведе като „противостоене”, но в дадения случай журналистката имаше пред вид именно борба.

2) По въпроса за ценностите

Във вестник "Søndags avisen"(Неделен вестник) от 31 юли 2015 г. на заглавната страница има снимка на двама съпрузи и заглавие: „Това е яко (в смисъл забележително) – да си с няколко партньора”.

Смисълът на статията е в това, че (цитирам) „Мадс и Ани си дават разрешение да имат сексуални отношения и с други”.

Имам тази статия, но, извинете, противно ми е да я чета – как в това младо семейство с малко дете майката се хвали, че имала няколко любовници паралелно със своя мъж, а мъжът разказва, колко забележителен бил сексът с трима партньори. Това са само подзаглавията! Нататък не погледнах. Противно.

И това е семеен вестник!
В тираж 1.223.332 екземпляра! На шест милиона датчани! Включително младенците и лудите.

Това е фронтална атака срещу семейството.

Вие знаете това, нали? Европа е обречена. Навярно тя е дотолкова затънала в греха, че спасение вече е невъзможно.

А и всички сега виждаме това. Всичко, което те правят, е самоубийствено – за тях и за бъдещето на техните деца и внуци.

Напомнят ми келнери, спорещи за цвета на салфетките в ресторанта на потъващия Титаник.

Европа днес е Римската империя в своя най-последен час.

Стотици радикални ислямисти пристигат сега с потока от бежанци в Европа. Те са много добре финансирани, чувстват се властелини на живота в Европа. А до „нощта на дългите ножове” не остава много. Разберете, не всявам паника. Вече е късно за това.

Мнозинството от населението тук дотолкова е зомбирано, че те дори в последния си час няма да осъзнаят цялата катастрофалност на ситуацията. Покорно ще отидат на заколение – без въпроси, в угода на политкоректността.

Извинете ме за негативното настроение.

А! И още нещо.


През август бяхме в Шотландия на представлението „Тату” – вид конкурс за военни оркестри, провеждан точно до замъка в Единбург.

Всичко мина добре. Само с едно „но”.

Имаше такъв епизод.

На стената на замъка бе прожектирана карта на света и организаторите искаха да изкажат благодарност на всички страни победителки във Втората световна война. Добра идея, но...

На тази карта нямаше място за Русия... Картата бе разположена така, че мястото за Русия се оказа във въздуха (сякаш няма достатъчно пространство на стената!).

Това си е чисто програмиране на съзнанието. Подготовка на обикновените граждани за бъдещето...”

Можем, разбира се, да счетем това писмо за „женски емоции”. Но тези „емоции” съвсем точно се потвърждават от статистиката, отчитаща краен спад на раждаемостта и крайно разпространение на нечувани преди това пороци по цяла Западна Европа. Както писах по-рано в споменатата по-горе статия, всичко това изначално е било планирано от архитектите на Евросъюза, а сега активно се внедрява в живота от ръководните органи на този съюз. И сексуалното разтление, и натрапената на европейците тема за мигрантите, са целенасочени действия на строителите на Новия световен ред. Европейските режими като че провеждат „меко” унищожение на собствените си народи. 

Уви, „пациентът” Европа явно е неизлечим. И се намира под пълния контрол на своите убийци, които бавно и издевателски се наслаждават на неговата агония. В такова положение няма защо да се мечтае за „Европа от Атлантика до Урал и Далечния Изток”, а и не е нужно, у нас е друга цивилизация. Смешно е и да се мисли за „въставане на Европейския съюз против властта на САЩ”. Още повече, че дегенератите, намиращи се на властовите позиции в ЕС целенасочено тъпчат своите бели роби с русофобия. 

Всъщност всичко казано по-горе съвсем не означава, че трябва да се изпада в пълен песимизъм. В Евросъюза все още има останали сравнително консервативни, здрави сили. Потенциалът им не е голям, но те са достатъчно значимо по своята численост малцинство: приблизително 20 до 30%  в различните държави на ЕС. Ако Русия активизира своята работа с тях, те поне биха могли осезаемо да удържат експанзията на тази „либерална империя” на изток. И в сегашната ситуация, дори това е добре. 

Игор Друз, експерт на групата за Украйна при Руския институт за стратегически изследвания

Сегодня.ру

Превод: прот. Божидар Главев

module-template3.jpg

 

 

Видеоколекция

2018 04 08 15 38 03
О.  Даниил Сисоев:
В един Бог ли вярват
християните и мюсюлманите

Модернисти